Beskrivning

VACKER BRICKA / GRYTSTÄLL MED DET LILLA EXTRA, FRÅN 1950-TALET. HANDGJORD MED VACKERT MOSAIK I TRÄRAM SAMT HANDHAMRADE KOPPARHANDTAG! REKTANGULÄR FORM, 31,5X31,5 CM. BREDD MED HANDAT INKLUDERADE ÄR 38 CM. FINT ANVÄNT SKICK. EN VIT MOSAIKPLATTA SAKNAS. MINDRE SPÅR AV ANVÄNDNING I YTAN FÖREKOMMER. DEN HAR ANVÄNTS SOM GRYTSTÄLL. DET SOM SYNS PÅ FOTONA ÄR DOCK SPEGLINGAR AV LJUS. YTAN ÄR NÄMLIGEN VÄLDIGT BLANK OCH DETTA SYNS INTE SÅ TYDLIGT PÅ GRUND AV DET. ETT KRYSS FINNS I ENA SIDAN.

OBS! OM INGET ANNAT ÄR ÖVERENSKOMMET SKA BETALNING SKE INOM TRE DYGN EFTER BEKRÄFTAT KÖP. DÄREFTER ÖPPNAS ANNONSEN FÖR NY KÖPARE. VI SVARAR PÅ FRÅGOR MÅNDAG TILL FREDAG. FÖLJ BLOGGEN OM ÄLDRE TIDERS SMYCKEN, STENAR, VÅRD OCH SKÖTSEL OCH MYCKET MER PÅ www.rattantikt.se FÖLJ OSS ÄVEN PÅ www.facebook.com/rattantikt

VID AUKTIONER ANVÄND HELST DIREKTBETALNING VIA TRADERA SÅ INFORMERAS JAG DIREKT VARAN ÄR BETALD. FASTPRISVAROR BETALAS I TRADERAS UTCHECKNING. NÄR KÖPET ÄR UTCHECKAT OCH BETALT INFORMERAS JAG AUTOMATISKT. JAG PACKAR DIN VARA VÄL OCH SKICKAR SÅ FORT DEN ÄR BETALD. 14 DAGARS RETURRÄTT.

Objektnr 630776799

Visningar 74

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 20:06

BRICKA MOSAIK HANDGJORD VINTAGE 1950-TAL KOPPAR TRÄ KERAMIK 50TAL 50-TAL

Utropspris

|0 Bud

295 kr

Auktionen avslutades utan bud

Rätt-Antikt

Göteborg, Sverige

5.0

Rätt-Antikt

Företag

Toppsäljare

1 597 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?