Beskrivning

TICKET TO THE MOON 6 kN CARBINER

(OBS! Repen för att fästa hängmattan är inte inkluderade i produktpaketet, men det finns flera olika lösningar från Ticket To the Moon och andra tillverkare. Se våra övriga annonser.)

Art nr: TMBINER006

Ticket To The Moon har sitt ursprung på Bali där de har hållit till sedan 1996. De är den ursprungliga tillverkaren av campinghängmattor och ligger alltid i framkant med att hålla god kvalitet och bra känsla för drömmare över hela världen.Ticket To The Moon strävar efter att leverera de bästa produkterna i sin nisch varför produkterna testas under extrema förhållanden och går igenom strikta kvalitetskontroller innan de lämnar fabriken.

Ticket To The Moon har utvecklat denna lilla, lätta men ändå starka karbinhake som klarar 6 kN (600) för att passa Ticket To The Moon Lightest Hammock och kraven för minimal vikt med ratio av tillräcklig prestanda.

Med den här kan du enkelt och säkert sätta fast din hängmatta med hjälp av öljettjålen i nedkant på karbinerna där rep upp till 5 mm kan träs igenom.

Specifikation:

  • Material: A6061
  • Storlek: 35 mm
  • Stängd styrka: 600 kg
  • Öppning: 13 mm
  • 2 st karbiner
  • Vikt per karbin: 6 gram

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599680005

Visningar 276

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

karbiner hammock, TICKET TO THE MOON 6 kN CARBINER

Pris

149 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 388 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?