Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Börja ditt uppdrag att återta One Ring for the Dark Lord med Mordor Battlehost, ledd av den mäktiga häxkungen av Angmar, som stöds av horder av orcher, och de snabba och dödliga Warg Riders.

Denna hotfulla box innehåller 32 plast-Citadel-miniatyrer för användning i spel i Middle-earth™ Strategy Battle Game, och är ett idealiskt sätt för befintliga spelare att stärka sina krafter, eller för nya samlare att komma in i spelet.

Tillgänglig gratis tillsammans med denna Battlehost är en Quickstart Rules Guide PDF med förenklade kärnregler och scenarier tillsammans med en Quickstart Booklet PDF med miniatyrprofiler för att hjälpa dig att komma igång med att spela så enkelt som möjligt.

Innehåller:
1x Häxkungen av Angmar™ till häst
1x Häxkungen av Angmar™ till fots
24x Mordor™ Orcs
6x Warg™-riders



Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 559476665

Visningar 1 141

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Mordor Battlehost Middle Earth Strategy Battle Game Lord of the Rings

Pris

619 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 904 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?