Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Löjtnanter fungerar som sina kapteners högra händer genom att tillhandahålla taktisk flexibilitet och hjälpa till att styra sina stridsbröder i krig. De anförtros ofta direkt slagfältsledning av ett halvkompani eller slagstyrka; genom att hantera stridslogistiken på truppnivå av styrkasamordning och agera som exemplariska ledare, frigör de sina kaptener att fokusera på den bredare strategiska bilden av hela krigsområdet.

En Primaris-löjtnant är ett HQ-val för alla Adeptus Astartes-fraktioner – inklusive Blood Angels, Dark Angels och till och med rymdvargarna (för vilka han fyller rollen som Primaris Battle Leader). Han använder en närstridsfokuserad kombination av kraftsvärd och bultpistol, och hans kraftrustning Mark X är prydd med en relikvie och lagerkransar.

Denna flerdelade plastmodell kommer i 9 komponenter och levereras med en Citadel 40 mm rund bas. Du hittar de fullständiga reglerna för Primaris-löjtnanten i Codex: Space Marines.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 611643983

Visningar 346

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Primaris Lieutenant with Power Sword Space MarinesWarhammer 40 000

Pris

249 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 966 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?