Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Invader är ett mycket flexibelt terrängfordon, perfekt anpassat för en aggressiv spaningsroll. Utrustad med antingen en multi-melta eller en anfallande gatling-kanon, kan den snabbt leverera straffande eld mot sårbara delar av fiendens linje, eller snabbt engagera och förstöra scoutingelement från motsatta styrkor.

Eldkraft levereras snabbt – Invader ATV ger dig de vapen du vill ha, var du vill. Beväpnad med ditt val av stridsvagnsskrotande multi melta eller hord-mumsande anfallande gatlingkanon, är detta snabba fordon idealiskt för att följa med dina Outriders och andra snabbt rörliga element i din armé eller slå in i en squishy flank medan huvuddelen av din styrka håller linje.

Detta kit bygger en Invader ATV. Den levereras med ett urval av vapen och kommer i 45 plastkomponenter.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 611646659

Visningar 212

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Primaris Invader ATV Space MarinesWarhammer 40 000

Pris

329 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 966 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?