Beskrivning

Veckotidningen Året runt från 1973.

Reportage: Göran Byttner är utrikeschef på Aktuellt i TV. Han är gift med Doris Byttner. De bor i ett restaurerat ålderdomshem med fjorton rum utanför Skinnskatteberg. Gunnilbo ålderdomshem kallas det. Tidningen hälsar på hemma hos familjen Byttner. På bild ser vi hela familjen. Katarina Byttner, Göran Byttner, Cecilia Byttner och Elisabeth Byttner.

Reportage: Sonja Hall är 53 år och hon jobbar vid LM Ericsson i Midsommarkransen. Tidningen hälsar på henne på jobbet och publicerar en stor bild på Sonja Hall. Hon berättar om sitt liv och om sitt arbete. Hennes make heter Börje Hall.

Reportage: Robert af Klinteberg har vandrat i Himalaya. Det var en fantastisk upplevelse. Nu berättar Robert af Klinteberg om sina upplevelser.

Reportage: Bröderna Lindqvist är en omåttligt populär orkester i Östersund. Men vad många inte vet är att mamman till en av medlemmarna också har en orkester. De kallar sig för Jämtlands pensionärsorkester och tidningen har träffat dem. På bild ser vi: Karin Johannesson, Spel-Edvin Eriksson, Märta Lindqvist och Svea Lundberg.

Reportage: Knut Oskar Asplund och hans fru Svea Asplund bor i Vallåsen norr om Gäddede i Jämtland. De börjar bli gamla och för Året Runt berättar de nu hur det är att leva som äldre person nära norska gränsen, djupt in i Jämtland. De saknar vatten och avlopp där de bor. Vintrarna är stränga.

Reportage: Björn Pettersson förlorade sin unga fru och tvååriga dotter i en bilolycka. Nu intervjuas Björn Pettersson om den fruktansvärda förlusten och framtiden. Björn Pettersson är 26 år och han bor i Degeberga utanför Kristianstad. Den bortgångne hustrun hette Ann Charlotte Pettersson. Barnet: Maria Pettersson.

Samt: Relationer, mode, mat.


Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 611123553

Visningar 320

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Året runt 18 1973 Göran Byttner, Sonja Hall, Robert af Klinteberg

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?