Beskrivning

Allers nyårsnummer från 1965.

Reportage: Allers har besökt Västerhejde på Gotland. Här finns den gamla gården Nygårds i Västerhejde. Det är strax söder om Visby och det är en imponerande herrgårdsbyggnad som vi nu får se, utvändigt och invändigt. Ägare är bankdirektör Henrik Wiman och hans son Thorsten Wiman.

Reportage: Antibiotkan är här! Nu har vi besegrat bakterierna. Professor Jörgen Lehman, professor Gunnar Olin, docent Justus Ström, docent Constant Brück, docent Arne Svedmyr, docent Niels Nielsen och doktor Harald Lindstedt uttalar sig om detta fantastiska! Snart är inte TBC en folksjukdom längre!

Reportage: Det har blivit dags för juniormästerskap i boxning på Cirkus. Jack Dempsey porträtteras. Han kommer från Salt Lake City och han betraktas som oslagbar! På bild ser vi även Gene Tunney, obesegrad även han.

Reportage: Alvar Zetterqvist är kriminalpolisintendent. Nu intervjuas han om det spektakulära Atlasmordet. Offret var den vackra 32-åriga frånskilda Lilly Lindeström som bodde i fastigheten S:t Eriksplan 11 dit hon flyttat från Atlasgatan 9.

Reportage: Varje helg åker Roland Lindholm till Västerås. Han har nämligen sin käresta där. Övriga dagar skriver han brev. Det speciella med Roland Lindholm är att han är född utan händer och underarmar. Men han är ingen hjälplös krympling.

Plus: Mode, relationer m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar!

Objektsnr 604437299

Visningar 179

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Allers 1 1965 Västerhejde, Constant Brück, Jack Dempsey, Antibiotika, boxning

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?