Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1939.

Reportage: William Randolph Hearst är miljardär och världens största tidningskung. 30 miljoner amerikaner läser hans tidningar varje dag. Hemmets Veckotidning berättar om hur William Randolph Hearst blev världens störste främste mediemogul, från utbildningen på Harvard och fram till alla succéerna. Här berättas också om skandalerna och triumferna. Vi får också reda på vilka sensationella journalistiska metoder hans tidningar använder sig av. Man följer hollywoodstjärnorna ända in i sovrummet och när barnet till Charles Lindbergh kidnappades såldes det tidningar som aldrig förr.

Reportage: Tidningen publicerar en stor bild på Katherine Hepburn och berättar om hennes liv och karriär.

Reportage: Societetsflickor på jakt. Så heter en ny film som snart har svensk premiär. Tidningen berättar om filmen och publicerar bilder på de söta filmflickorna. De heter Frances Merces, Whitney Bourne, Vicky Lester m fl.

Reportage: Att få barn är det finaste som kan hända för en ung kvinna. Men somliga nyblivna mödrar tycker att det är svårt att komma i form igen efter förlossningen. Tidningen ger de bästa tipsen för hur du som ung kvinna kan få en slank och vacker kropp, även om du har fött barn! Din figur behöver inte alls vara förstörd!

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektsnr 614760768

Visningar 103

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 13 1939 William Randolph Hearst, Katherine Hepburn, mammakroppen

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?