Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1939.

Reportage: Hemmets veckotidning har besökt Kapstaden. Nu beskriver man de olika nyanser i hudfärg som de olika stammarna i landet har. Där i Kap-provinsen bor också en minoritet muslimer. De kallas för Kapmalajer och de härstammar från nuvarande Indonesien. Tidningen var med på ett fascinerande bröllop hos dem. Kapmalajerna står högst i hierarkin bland de icke-vita i Sydafrika. De lever också helt separerat från de svarta afrikanerna. Reportaget ger en intressant inblick i det multikulturella, men extremt segregerade Sydafrika på 1930-talet.

Reportage: Mickey Rooney spelar rollen som "Andy Hardy" på film. TIdningen publicerar nu bilder på när Mickey Rooney låtsas att han agar ett barn. Här berättas om filmen och om Mickey Rooney.

Reportage: Tidningen berättar hela historien om de engelska kronjuvelerna. När kungen reste till Nordamerika tog han med sig sin kungakrona. Han tvingades dock lämna den i Kanada eftersom kungakronan under inga omständigheter får lämna imperiet.

Reportage: Den nya filmen "Honolulu" bjuder på massor av fägring, skriver tidningen. Filmen är nämligen full av unga vackra kvinnor som sprattlar med benen. Tidningen publicerar bilder på detta. Filmen handlar om en playboy som hamnar på Hawaii. På bild ser vi bl a Eleanor Powell.

Reportage: Tidningen visar i en serie bilder olika övningar som du kan göra som man om du vill stärka dina muskler, bli smidig och få en attraktiv kropp!

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektsnr 615535957

Visningar 90

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 24 1939 Kapstaden, Sydafrika, Kronjuveler, Mickey Rooney

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?