Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1939.

Reportage: Tidningen har besökt Warszawa, mitt under kriget. Skräckscenerna är fruktansvärda. Bilder på när civila försöker gräva gropar att ta skydd i. Bild på judar i stadens ghetto. Bild på en av många begravningar. Staden bombas intensivt från luften. Här beskrivs lidandet i ord och bild, samt polackernas kamp och motståndskraft mot tyskarna. Tidningens reporter blev ögonvittne till intensiva strider och lemlästandet av människor i Polen. Nu är frågan: vad ska egentligen hända med Warszawa härnäst?

Reportage: Tidningen skriver om hur du som kvinna kan ta till olika knep för att se mindre ful ut. Om du har tätt mellan ögonen bör du anpassa sminkningen efter det. Det handlar om att framhäva det som är vackert och tona ned sådant du är missnöjd med. Tidningen förklarar.

Reportage: Alla drömmer vi väl om en äkta päls! Tidningen tittar på de senaste modellerna. Lamm är populärt just nu, med en chic muff därtill!

Reportage: På en stor bild ser vi filmstjärnorna Ray Milland och Isa Miranda omfamna varandra. Artikeln handlar om kyssar och romantik på film.

Serie: Micky Mus, eller Musse Pigg, av Walt Disney.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektsnr 616052115

Visningar 162

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 45 1939 Warszawa, andra världskriget, Polen, pälsar, Isa Miranda

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?