Beskrivning

Veckotidningen Året runt från 1989

Reportage: Anna Kohlström, så heter Sveriges lucia 1989! Året Runt har träffat Anna Kohlström. På bild ser vi hennes familj, Gerd Kohlström, Kurt Kohlström och Marie Kohlström. De bor i Salem.

Reportage: Arja Saijonmaa i stor intervju. Nu berättar hon när hon gömde sig i en garderob medan en mördare strök omkring!

Reportage: Robert Wells är 27 år och han älskar att spela piano. Nu intervjuas han. Robert Wells har en flickvän som heter Annika. Nu har han kommit på ett nytt konsertprojekt som han har valt att kalla för "Rhapsody in rock".
Reportage: Lars-Gunnar Björklund, favoriten från tv, intervjuas. Nu berättar han om sin barndom.

Reportage: Inge Hegeler är samlevnadsexpert. Nu kan hon inte längre leva tillsammans med maken Sten Hegeler. Därför har de skilt sig. De kallade sig för Inge & Sten och de har pratat mycket om sex och relationer. Nu ska Inge Hegeler börja ett nytt liv. Hon ska läsa till läkare.

Reportage: Birgitta Berg-Salmi kommer från Herräng i Roslagen. Hon hjälper fattiga barn på Sri Lanka. Nu intervjuas Birgitta Berg-Salmi. Maken Simo Salmi arbetar på Holmens pappersbruk. Dottern på bild heter Mia Salmi.

Reportage: Lisbeth Saemundsson kommer från Stockholm men nu har hon flyttat till Island. Tidningen träffar henne där och frågar hur hon står ut i det karga vädret.

Reportage: När 25-åriga Maria Fransson föddes var hon svårt skadad av sin mors alkoholmissbruk. Hon var alkoholist redan från födseln, och sedan fortsatte hon att dricka. Men så träffade hon underbara Göran. Han är en åtta år äldre plåtslagare. Det var Göran som fick Maria Fransson att sluta med spriten och nu lever de lyckliga tillsammans i Balsby utanför Kristianstad.

Artikel: 66-åriga Gulli Larsson från Stockholm lider av bältros. Nu har hon blivit botad med hjälp av laser! På bild ser vi experten på laser, Ingegerd Norman på Kvartersakuten i Vasastan.

Bild: Claes Espefält är på bild i tidningen. Orsaken är att han har fyllt tio år! Han kommer från Skultorp. Farmor heter Hedvig Karlsson och hon bor i Töreboda. Det är hon som har skickat in bilden på Claes Espefält.

Samt: Relationer, mode, mat.


Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 614140556

Visningar 253

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Året runt 49 1989 Anna Kohlström, Robert Wells, Inge Hegeler, Claes Espefält

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?