Beskrivning

Veckotidningen Året runt från 1953.

Reportage: Gunnar Bondesson kommer från Särna i Dalarna och han arbetar som rörmontör. Nu har han förlovat sig med Barbro Carlsson som kommer från Eslöv. Hon arbetar med fakturaskrivning per maskin på Eslövs Slakteri AB. Barbro Carlsson har flyttat ned från Särna till Eslöv, och sakta håller hon på att byta dialekt till skånska. Nu berättar de unga tu om kärleken till varandra! De är lyckliga och så söta mot varandra, skriver tidningen. Barbro Carlsson är 20 år och Gunnar Bondesson 24.

Reportage: Nu har det unga nygifta paret, som vann en bröllopsresa till Trinidad lämnat Sverige. Tidningen var med när de landade i New York, på väg mot Karibien. En guide från SAS tog med dem för att visa shoppingen i New York. Guiden heter Lilian Carlén.

Reportage: Året Runt har besökt det mörka och hemliga Afrika. Här får vi se bilder på mystiska initiationsriter bland afrikanerna.

Reportage: Katastrofen i Holland, då 500 människor omkom när vattenmassor bröt in från havet, har lett till att de människor som överlevde håller ihop på ett annat sätt. Tidningen träffar en vanligt holländsk familj på ön Tholen.

Artikel: Drottning Juliana av Nederländerna har besökt de översvämningsdrabbade områdena.

Artikel: Året runt har bett några kända svenskar att beskriva folkkära skådespelaren Stig Järrel med några få ord. De som uttalar sig är: Per-Martin Hamberg, Kjell Stensson, Kar de Mumma, Astrid Lindgren, Gösta Bernhard, Aurore Palmgren, Harry Roeck-Hansen, Schamyl Bauman, Sigge Fürst och Åke Söderblom.

Artikel: Författaren Gösta Gustaf-Janson skriver om mänskliga ideal. Vad är de till för?

Samt: Relationer, mode, mat.


Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 599426194

Visningar 225

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Året runt 10 1953 Stig Järrel, Gunnar Bondesson, Holland, Gösta Gustaf-Janson

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?