Beskrivning

Veckotidningen Året runt från 1955.

Reportage: Evert Stenmark från Tärnaby begravdes i ett snöskred norr om Tärnaby. Han var ute efter att jaga ripor. Nu berättar Evert Stenmark själv om dramatiken, paniken och hur nära han var att mista livet där ute i Västerbottens fjällvärld. Bild på när distriktssköterska Kristina Sjöberg följer med Evert Stenmark i transporten till sjukhuset.

Reportage: Han kallas för "Esarparen". Han heter Nils Andersson och 1932 dömdes han för att ha dränkt sin hustru Hanna Andersson på sin gård. Nu berättar för första gången Nils Andersson själv om mordet. Esarparen intervjuas i en källare på en fastighet på Stenbocksgatan i Lund. Han berättar om idyllen i Esarp, om Esarps kyrka mellan Dalby och Malmö.
Reportage: Folke Olhagen föddes i Skara och han är en välkänd radiopersonlighet. Nu intervjuas Folke Olhagen.

Artikel: Birgit Kihlbom är läkare. Nu skriver hon om mammans oerhörda betydelse för barnet. Mamma är viktigast i världen!

Artikel: Simon Brehm skriver om Sonya Hedenbratt. Sonya har gått med i en ny kvartett. Så är statusen för hennes artistkarriär just nu!

Reportage:: Sven Ulric Palme skriver om den nya politiken i Sovjetunionen och alla förändringar som har skett efter Stalins död. Vad betyder detta för östblocket och vad ska egentligen hända i Östeuropa nu?

Reportage: Japanerna har gått in i Singapore. Tidningen har varit där. Nu väntar döden för många singaporeaner.

Serie: Kronblom.

Samt: Relationer, mode, mat.


Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 588635044

Visningar 312

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Året runt 10 1955 Esarp, Tärnaby, Sonya Hedenbratt, Evert Stenmark,Folke Olhagen

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?