Beskrivning

Veckotidningen Året runt från 1990.

Reportage: Året runt har besökt Forsmark. Flygbild över Forsmarks bruk. Här berättas det om Forsmarks historia, från järnbruket till kärnkraften. På bild ser vi paret Bibi Falk och Roland Falk. Det är de som sköter driften av Forsmarks bruk.

Reportage: Sångerskan Titti Sjöblom i stor intervju. Tidningen åker hem till henne och maken Magnus Beritholtz. Deras barn heter Nils Breitholtz och Claes Breitholtz. De bor i Länna, bara en kvarts resa från Uppsala. Så ser det ut i deras hus i Länna!

Reportage: Gunnar Gren i stor intervju, om fotbollskarriären och livet. Numera sitter han ensam i en liten ungarlslägenhet på Övre Husargatan 1 i Göteborg.

Reportage: Christina Björk bor i ett sagohus och hon älskar nallebjörnar. Det är ett 1700-talshus på Södermalm. Tidningen träffar henne.

Reportage: Åke Wiking slängde en flaskpost i havet vid Gibraltar. Långt senare plockades den upp på Sicilien av Paolina Wiking. Numera är de ett par och de bor i en villa utanför Skara. På bilden ser vi även deras barn. De heter Britta Wiking och Sabina Wiking. Barnbarnet på bild heter Kim.

Reportage: Ragnvi Gylder har skrivit boken "På tal om ålder". Nu ger hon en stor intervju.

Reportage: Per Axel Lundgren är pappa till Annika Lundgren. Nu intervjuas de tillsammans.

Reportage: Dansaren Johanna Björnson intervjuas.

Reportage: Lantbrevbäraren John Nilsson från Tingsryd har länge dokumenterat vardagslivet i denna småländska trakt. Nu intervjuas han och visar sina bilder.

Reportage: Gunnar Hellström föddes fattig. Nu är han en stjärna i Hollywood. Tidningen träffar honom där tillsammans med dottern Evelyn Hellström och Sonen John Hellström.

Samt: Relationer, mode, mat.


Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 604562538

Visningar 258

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Året runt 24 1990 Forsmark, Ragnvi Gylder, Åke Wiking, Gunnar Gren, Roland Falk

Pris

109 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?