Beskrivning

Veckotidningen Året runt från 1973.

Klippdocka: Agnetha Fältskog får två nya plagg. Stjärnan i ABBA väntar en baby och här är två plagg som passar en blivande mamma.
Reportage: Clary Hult älskar katter! 1968 blev hon vräkt från sitt torp i Hova i Uppland. Hon togs om hand av vården och 60 av hennes katter dödades! Nu har Året Runt träffat Clary Hult. Hon bor i en stuga några mil söder om Stockholm där det kryllar av katter! Hon vägrar kastrera sina katter. Det är inhumant! Ett kattkrig har blossat upp. Grannar vill skjuta katterna! Clary Hult står på sig!

Reportage: Per Wästberg och Bengt Åke Kimbré reste till Sydafrika för att spela in en dokumentärfilm om apartheid. Då greps de och låstes in i Johannesburg. De fick loss hemligt filmmaterial som de tänkte smuggla.

Reportage: Bengt Heintze är den förste arbetaren som har fått sitt liv skildrat på Nationalmuseum. Han är glasblåsmästare och nu intervjuas han.

Reportage: Christina Holmbom är en lycklig mamma i Vadstena. Hennes son var nämligen illa ute men nu är han glad och frisk. Sonen heter Johan Holmbom. Han föddes för tidigt. Det är ett mirakel att Johan Holmbom lever! Hela familjen är på bild: Pappa Christer Holmbom, syskonen Niklas Holmbom och Anneli Holmbom.

Reportage: Affärsmannen Per-Edvard Lithander har förlovat sig med den vackra 23-åriga tyska prinsessan Xenia. Hon är dotter till huset Hohenzollern. Nu uppges det svenska hovet vara chockat! De trodde att vår kronprins Carl Gustaf skulle förlova sig med Xenia. Det träffades nämligen nyligen i Kenya.

Reportage: Henrik Dyfverman arbetar som koordinator på SVT. Det är han som lägger tablåerna. Nu svarar han på frågan varför det är så många kanalkrockar i tv, med intressanta program samtidigt i båda kanalerna.

Samt: Relationer, mode, mat.


Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 605676055

Visningar 460

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Året runt 4 1973 Clary Hult, Christina Holmbom, Bengt Heintze, Bengt Åke Kimbré

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?