Beskrivning

Veckotidningen Året runt från 1990.

Reportage: Skådespelaren Michaela Jolin har flyttat ihop med regissören Bo Widerberg. Han upptäckte hennes skönhet på en filminspelning. Nu ger Michaela Jolin en intervju där hon berättar om sitt liv. Hon är en härlig liten tjej, skriver tidningen. Nu avslöjar hon att hon är gravid! Hon är dotter till den berömda Stockholmsmålaren Einar Jolin.

Reportage: Göran Ringbom från Di Sma Undar Jordi intervjuas hemma på sin gård på södra Gotland. På bild ser vi även tioåriga dottern Josefin Ringbom.

Reportage: Barbro Elfving kommer från Gävle. Nu har hon rest tillbaka till sin gamla hemstad och med mycket kärlek beskriver hon Gävle och vad som är så fint med staden.

Reportage: Året Runt har besökt Hurva i Skåne. Här bor de fantastiska systrarna Renée Nilsson och Disa Nilsson. De tillhör världseliten i korrespondensschack! Det bor bara 500 personer i Hurva men de trivs där ändå.

Reportage: Aje Bengtsson och hennes make Lennart Bengtsson har tagit hand om en hund som heter Peggy. Nu intervjuas de om sitt förhållande till hunden.

Artikel: Rune Andréasson är pappa till den populära figuren Bamse. Nu ger han en intervju. Han är 64 år och han bor i Viken i Skåne. Det är Runes fru Maivor Andréasson som färglägger serierna och sönerna Dan Andréasson och Ola Andréasson som sköter administrationen.

Reportage: Brita Werkström blev kär i en präst, närmare bestämt ärkebiskopen. Tidningen träffar henne tillsammans med maken Bertil Werkström.

Reportage: Svensken Kent Edlund bor i byn Neve Shalom i Israel. De omges av hat och vrede!

Reportage: Gösta Bergqvist är en framgångsrik restaurangman. Nu berättar han att han har drabbats av strupcancer.

Reportage: Saimi Koskinen är en skicklig målare som växte upp i Ryssland. Hon flyttade till Ryssland från Finland som barn. Nu berättar hon om det hårda livet i Sovjetunionen. Numera bor hon i Sundsvall och det är där tidningen träffar henne.

Samt: Relationer, mode, mat.


Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 605989046

Visningar 263

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Året runt 28 1990 Michaela Jolin, Göran Ringbom, Hurva, Barbro Elfving

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?