Beskrivning

Svensk damtidning från 1962.

Reportage: Flygkadetterna har haft sin traditionsenliga bal i Uppsala. Tidningen var där. På bild: Hans Hjorth dansar med hedersgästen prinsessan Christina. Lage Thunberg är också på bild.

Reportage: Kirre Danielsson är inte bara en fantastisk kock. Han har ett underbart hem också. Tidningen visar upp hans bostad i färg. Han bor i en ståtlig våning på Grevgatan på Östermalm. Till vardags jobbar Kirre Danielsson på restaurangen Club 21 i Stockholm. Bild på honom i köket där.

Reportage: Skådespelaren Curt Masreliez är en populär elegant i tv:s teaterföreställningar. Nu ser vi honom på bild med hela familjen: Anna Masreliez, Ingrid Masreliez, Helena Masreliez och Eva Masreliez. Han är en riktig charmör som kysser kvinnor på hand och han ser ut som en direktör. Välklädd!

Reportage: Agathe Aëms är bara 17 år men hon är redan ett stjärnskott inom fransk film. Hon har ett oskuldsfullt utseende som går hem, skriver tidningen. Hon väger 55 kilo, noterar man också.

Reportage: Ebba Leijonhufvud är mycket duktig på tennis. Tidningen åkte till Kungliga Tennishallen för att se henne spela mot Eva Eriksson. På bild ser vi också juniormästaren i tennis, Gunilla Edgren och Margaretha Bråkenhielm som är suverän på utomhusplanen.

Samt: Mode, relationer, hus och hem.

Se även mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektsnr 585459956

Visningar 572

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Svensk dam 9 1962 Ebba Leijonhufvud, Curt Masreliez, Kirre Danielsson

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?