Beskrivning

Svensk damtidning från 1951.

Reportage: Tidningen åker hem till direktör Gunnar Danielsson och hans fru Marguerite Danielsson på Karlavägen i Stockholm. De diskuterar äktenskapsbyråer och hur man kan hantera ett krisande äktenskap. Rådgivningsbyråer för sexualfrågor finns, men hur gör man med annat som hör äktenskapet till? Är hustrun överansträngd? Är hon sexuellt missanpassad med sin make? Dessutom svarar paret Danielsson på frågor om hur kvinnor bör klä sig. "Jag tycker att et ser groteskt ut när flickor i de lägre tonåren klär sig som vuxna damer. Jumper och kjol ska det vara!". Bild på hela familjen Danielsson.

Reportage: Boel Nordenström är rektor på Sjuksköterskeskolan i Boden. Nu berättar hon för alla barn om hur det är att jobba som sjuksköterska. Bild på Boel Nordenström.

Reportage: Elsa Carlsson är en skådespelare som har rönt stora framgångar i teatervärlden. Nu porträtteras hon och fotograferas.

Reportage: Hur ska man göra för att avmagra, för att gå ner i vikt? Tidningen ger sina bästa tips inom avmagring. Tumregeln är: man ska väga lika mycket som man är antalet centimeter över metern. Är man 1.69 lång ska man alltså väga 69 kilo.

Samt: Mode, relationer, hus och hem.

Se även mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektsnr 582641399

Visningar 267

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Svensk dam 16 1951 Marguerite Danielson, Boel Nordenström, bantning

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?