Beskrivning

Saxons veckotidning från 1974.

Reportage: Sångaren, estradören och världsstjärnan Liberace visar upp sin lyxiga villa klädd i leopardmönster samt sin samling av unika veteranbilar.

Reportage: Lisbeth Oskarsson och Ove Oskarsson driver en liten lanthandel i byn Täfteå utanför Umeå. Båda är födda i Umeå men Ove kommer från en liten by som heter Bjärnsjö. Nu har de vunnit storkovan på Stryktipset! Saxons hälsar på familjen, inklusive barnet Joakim Oskarsson för att gratulera till rikedomarna!

Reportage: Hans Falklind är en tvåbarnspappa i Lerum utanför Göteborg. Nu har han gått ned till sex timmars arbetsdag! Saxons träffar Hans Falklind i hemmet tillsammans med barnen Erika Falklind och Martin Falklind. Hans Falklind är en riktigt modern pappa!

Reportage: Thore Malmberg är polis i Malmö. Han är 62 och egentligen för gammal för att jobba, men brottslingarna och ungdomarna tycker så mycket om honom att de vill inte låta honom gå i pension.

Reportage: Birgitta Wahlman är en lågavlönad städerska med tre barn i en fyrarummare i Husby på Järvafältet i Stockholm. Nu försöker skattemyndigheten skinna henne på pengar!

Reportage: Ulla Hansson födde ett barn på Malmö BB den 12 augusti 1975. Det blev dramatiskt och en läkare som heter Björn räddade livet på pojken. Därför har nu Ulla Hansson och Lennart Hansson döpt sin lille son till Björn Hansson. Nu vilar familjen ut i det hemtrevliga köket i villan vid Kungshällagatan i Malmö.

Samt: Relationer, hälsa m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar!

Objektsnr 588059248

Visningar 391

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons nr 4 1976 Liberace, Hans Falklind, Täfteå, Birgitta Wahlman

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?