Beskrivning

Saxons veckotidning från 1974 i fint skick för sin ålder.

Reportage: 1969 inträffade det så kallade Sommarmordet. Jeanette Johansson mördades när hon var på väg hem från en fest i Södertälje. Fallet är fortfarande olöst. Saxons går igenom fallet.

Reportage: Tage Johansson är järnvägstjänsteman och han bor i en av Stockholms förorter. Men han har rötterna i Småland. Hans mor och en rik man hade en affär och Tage Johansson blev resultatet. Men domstolen vägrar att lyssna på Tage Johansson.

Reportage: Johan Nykvist i Svartnäs utanför Falun kan säga vilket väder det blir framöver - genom att studera abborrarnas ben! Nu avslöjar han sina hemliga knep för Saxons!

Reportage: Karin Bergman tillhör dem som har botats av dr Yeung Lai Yin från Kina. Nu gör den kinesiska doktorn succé i Sverige med akupunktur!

Reportage: 89-årige Albert Nilsson-Frohm bor på Hunnetorpsvägen i Helsingborg bor i ett plåtskjul. Han vägrar att flytta därifrån, trots att myndigheterna har erbjudit honom mängder av bekväma bostäder. Saxons träffar Albert vid kojan.

Reportage: Sven-Olof Jansson i Halmstad är 44 år och stormrik! Han har blivit rik på bastu tack vare sitt företag Tylö. Alla villaägare vill ha en bastu och det är Sven-Olof Jansson som levererar dem. Nu berättar han hur han lyckades bygga upp sitt bastuimperium!

Reportage: Reine Grahn från Brasta nära Lysekil är 36 år och han bor i Vänersborg. Han längtar efter att träffa en flicka så att han ska slippa vara ensam. Problemet är att han har myndigheterna motarbetar honom. Reine Grahn förstår inte varför. Nu vädjar han till läsarna.

Samt: Relationer, hälsa m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar!

Objektsnr 588059101

Visningar 293

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons nr 25 1973 Tylö bastu, Sommarmordet, Albert Nilsson-Frohm, Reine Grahn

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?