Beskrivning

Saxons veckotidning från 1973.

Reportage: Anette Alenfors var bara tre år och hon bodde på Uppegårdsvägen i Bohus utanför Göteborg när hon avled i en fruktansvärd trafikolycka. Nu träder mamman Yvonne Alenfors fram i Saxons. Hennes make heter Christer Alenfors. Andra dottern heter Helen Alenfors. När de flyttade till radhusetn på Uppegårdsvägen trodde de att det skulle vara en familjeidyll. Nu vågar inte Yvonne Alenfors bo kvar där.

Reportage: Claes-Göran Idegård är miljonär och han bor i Bodafors där han är direktör över kontorsmöbeltillverkaren ASKI. För bara några år sedan var han arbetslös. Så lyckades Claes-Göran Idegård bli en rik man!

Reportage: Så kan du fixa en charterresa till Mallorca billigt. Saxons har tipsen. Bild på Spanienresenärerna Gull-Britt Wahlund, Gunilla Rådö, Birgitta Kornberg m fl.

Reportage: Skådespelaren Anna Sundqvist visar gamla familjebilder och intervjuas.

Reportage: Helen Bergdahl från Karlshamn är 20 år och hon har gjort abort. Men aborten misslyckades. Nu ska barnet födas. Helen Bergdahl har accepterat det. Barnet är välkommet, säger hon. Sedan tidigare har hon barnet Marco. Tidningen träffar Helen Bergdahl och hennes pojkvän Bosse.
Reportage: För fem år sedan hittades en ung man död i ett skogsområde i utkanten av Västervik. Han hade dött av så kallat hårdknark, d v s en kraftig morfinblandning. Ryktet gick på stan om att det var en annan knarkare från Västervik som hade gett honom den dödliga dosen som hämnd. Nu träder den knarkaren fram i Saxons med namn och bild. Tidningen träffar honom i hans nuvarande hemstad Jönköping. Nu vill han berätta vad som verkligen hände i Västervik den där ödesdigra dagen!

Reportage: Ingrid af Trolle har räddat en hund som var på vift. Nu berättas den osannolika historien!

Artikel: Erhard Dietrich bor i Malmö. Han känner som som en kvinna men klassas som en man. Nu kämpar han för att bli kvinna!

Artikel: Sjömannen Bror Berntsson bor i Djupekås i Blekinge. Nu berättar han om när han hittade kärleken i en vacker ung kvinna i det utbombade Östtyskland.

Artikel: Elenor Persson är 18-årig kassörska i Sävsjö. Nu har fått 13 rätt på tipset. Nu behöver hon aldrig mer jobba och hon lever ett lyxliv!

Artikel: Britt Hermansson är en söt 13-åring med ett hjärtformat ansikte och hon går i Vilskeskolan i Floby utanför Falköping. Hon är blind och nu intervjuas hon.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektsnr 593327037

Visningar 561

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 26 1973 Yvonne Alenfors, Gunilla Rådö, Claes-Göran Idegård

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?