Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1985.

Reportage: Skådespelaren Gunilla Åkesson är jublande glad! Hon har nämligen hittat ett örtpiller som är rena mirakelmedlet. Nu slipper hon alla förkylningar och hon fnittrar förtjust, skriver Saxons. Pillret heter Lindrin. Gunilla Åkesson är just nu aktuell i det omtyckta programmet Gäster med gester.

Reportage: Stellan Bengtsson är världsmästare i bordtennis. Nu har 32-åriga Stellan Bengtsson dock fått något annat att tänka på. Han har nämligen blivit pappa till tvillingar! Stolt visar han upp barnen i tidningen. Mamman heter Agnelita Bengtsson och de bor i Halland i en stor villa.

Reportage: Saxons har besökt Vånö, längst ut i Stockholms skärgård. Där bor Thomas Carlsson. Han är en av få invånare på ön. På bild ser vi hela familjen: Anna Carlsson, Robert Carlsson och katten Rudolf. Nu berättar de hur de överlever ute på ön.

Reportage: Anita Hagstad är gynekolog och hon är 40 år. Hon är klädd i tweed och foträta fruskor, skriver tidningen. Hon är verksam i Göteborg. Nu intervjuas hon om klimakteriet. Hon förklarar också att man kan ha sex, även efter att man har fyllt 60! Hon förklarar också om det är kvinnor eller män som oftast tar initiativet till sex.

Reportage: Elisabeth Winqvist är 36 år. Hon är en späd flicka från Norrköping, skriver tidningen. Hon är musikdirektör i en skola i Täby. Nu berättar hon att hon har levt flera liv före detta! I ett tidigare liv levde hon olycklig i ett vackert slott!
Reportage: Erik Thorell är pensionerad officer och han är ordförande i Genealogiska föreningen. Nu intervjuas han om släktforskning, något han tycker att alla borde ägna sig åt.

Reportage: Philip Pederson Dumbo är autistisk. Nu berättar Hans Pedersen Dumbo om hur det är att uppfostra sonen.

Reportage: Ingvor Hansson är 28 år och nu har tandläkaren Sverker Toreskog (bild på honom) sett till att hon har ett vackert leende. Sverker Toreskog är verksam i Göteborg.

Reportage: Sten Vartordh i Uppsala och Krister Sylvén från Stockholm är båda tandläkare. Nu berättar de hur de arbetar med implantat.

Reportage: Även Thorsten Jemt och Göran Stenman är på bild i tidningen. De är tandläkare som använder "Brånemarks-metoden".

Reportage: Kurt Falk led av tandläkarskräck. Hans hustru heter Gerd Falk. Nu är han botad!

Reportage: Gunilla Strüwer var svårt reumatisk. Då hittade hon gyttja från Rumänien. Den gjorde underverk. Gunilla Strüwer är 24 år och hon är dotter till konstnären Ardy Strüwer.

Reportage: Gunilla Ellebrand har öppnat en egen restaurang. Den heter Tre liljuor och den ligger i kvarteret Tre Liljor vid Norrtullsgatan i Stockholm. Tidningen intervjuar henne.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 604810698

Visningar 389

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 11 1985 Gunilla Åkesson, Stellan Bengtsson, Anita Hagstad, Vånö, Toreskog

Pris

109 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?