Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1984.

Reportage: Jokkmokks-Jokke intervjuas i hemmet tillsammans med hustrun Hildur Johansson. De bor i en tvårummare i ett hyreshus i Nacka. Endast i Stockholm kan Jokkmokks-Jokke få den hjälp han behöver. Nu berättar han om sina krämpor och om sitt liv just nu.

Reportage: Cecilia Brandenfeldt är 14 år och hon är en medicinsk sensation! Hon är den yngsta människan i världen som fått nytt hjärta och nya lungor. Tidningen intervjuar henne tillsammans med familjen hemma i Kristinehamn. På bild ser vi pappa Åke Brandenfeldt och mamma Marianne Brandenfeldt.

Reportage: Saxons besöker Övralid, en herrgård i Västra Ny socken utanför Motala. Så ser det ut inuti det pampiga godset!

Reportage: Susanne Lanefeldt gör succé på tv och hon har fått ett helt land att börja jympa och knipa. Hon har sin studio på Lidingö. Hon blir igenkänd överallt, vart hon än går.

Reportage: Helena Rundqvist och Ann-Charlotte Åberg trodde att de skulle dö! De var 19 år och befann sig på ett stormigt Ålands hav. De bad till Gud. Men sen kom räddningen! De var på väg till Ann-Charlotte Åbergs sommarställe vid Mälbyhamn på Väddö när allt gick snett.

Reportage: Kicki Pettersson är 19 år och hon bor i Sollefteå. Plötsligt upptäckte hon att hon skulle föda barn! Hon hade ingen aning om att hon var gravid och mensen kom som vanligt!

Reportage: Varje fredag träffas en grupp unga mammor i Malmö. De har en sak gemensamt: De fick barn innan de hade fyllt 18 år! Tidningen tar en bild på mammorna och intervjuar Anne Qwinten tillsammans med hennes dotter May Qwinten, även kallad Madeleine Qwinten.

Reportage: ABBA tjänade miljoner och erövrade världen. Men äktenskapen gick i kras. Saxons berättar hela historien om ABBA.

Reportage: Kaja Olsson bor i Hörle, ett litet samhälle utanför Värnamo. Nu har hon äntligen blivit av med sitt exem! Hon har blivit hjälpt av ett naturmedel och hennes hud är mäll och vit och håret är tonat i en djärv kulör.

Reportage: Skådespelerskan Monica Nielsen bjuder in tidningen till festmiddag tillsammans med döttrarna Petra Nielsen och Paula Nielsen.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 599034276

Visningar 372

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 47 1984 Cecilia Brandenfeldt, Jokkmokks-Jokke, May Qwinten, Övralid

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?