Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1979.

Reportage: Lasse Holmqvist i stor intervju tillsammans med bästa vännen Bengt Roslund. Bild på Lasse Holmqvist och hela hans familj. Att de är samlade på bild är ovanligt eftersom Lasse Holmqvist sällan är hemma. Han jobbar för det mesta och det är hustrun som får sköta markservicen.

Reportage: Saxons har rest till Askersund för att besöka Sjöängsskolan där. Där träffar man elever och tar bilder på dem. På Sjöängsskolan finns det en skolvärdinna som kallas för "Marie-Ann i luckan", men hon heter Marie-Anne Andersson. Eleverna älskar henne och vill hylla henne. Av Marie-Anne kan man köpa pennor, suddgummi och annat. Men framför allt är hon ett helgon för alla elever. Bild på Marie-Anne omgiven av alla elever på skolan.

Reportage: Monica Stübner var 31 år när hon bestämde sig för att sluta vara hemmafru. Hon var trött på att mangla lakan. Nu är hon läkare! Hon tjänstgör vid Östra Sjukhuset i Göteborg. Hennes make heter Lars Stübner och hennes barn heter Pia Stübner och Niklas Stübner. Lars Stübner jobbar som fastighetsmäklare. Tidningen beskriver Monica Stübner som en glad tjej och nu ger hon en stor intervju.

Reportage: Stina Grundqvist är 84 år och hennes make heter Torsten Grundqvist. Stina Grundqvist lider av nagelsvamp. Det är ett rent helvete, säger hon. Men nu har hon fått hjälp av svampexperten Lars Nybérus. Han är på bild tillsammans med Stina Grundqvist.

Reportage: För 30 år sedan var det fest i den lilla staden Klarenbeek i Holland. Alla kvinnliga festdeltagare skickade upp varsin ballong med en adresslapp fästad i ett snöre. Diny Komnerkamp anade inte att hennes ballong skulle färdas ända till Bastaremåla, när Urshult utanför Tingsryd. Där hittades ballongen av Calle Håkansson. Nu är Calle Håkansson och Diny Komnerkamp ett par. Tidningen intervjuar dem. Vilken fantastisk kärlekssaga!

Reportage: Är du missnöjd med ditt utseende? Nu kan du operera dig snygg! Saxons har besökt kirurgen dr Franklyn i Hollywood. En bröstförstoring kostar 11 250 kronor och ett ansiktslyft 15 300. Tidningen visar före och efterbilder på en kvinna som hade små bröst. Nu har de gjorts större och nu jobbar hon som fotomodell! Många kändisar går till dr Franklyn.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 601600275

Visningar 202

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 30 1979 Askersund, Monica Stübner, Stina Grundqvist, Lars Nybérus

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?