Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1975.

Omslaget: Kirsti Otsamo under hypnos.

Reportage: Kirsti Otsamo är en 23-årig kvinna från Finland. Hon försätts i hypnos och blir sedan intervjuad. Då visar det sig att hon kan berätta hur hennes liv ska bli - efter döden! Kirsti Otsamo arbetar som sufflös vid Uleåborgs stadsteater i Uleåborg, Finland. Hon säger att hon drömmer om en karriär vid teatern (senare blev mycket riktigt Kirsti Otsamo en av Finlands mest firade skådespelerskor och hon avled 2009 vid en ålder av 56 år.). Bakom hypnotiseringen av Kirsti Otsamo stod psykologerna Reima Kampman och Reijo Hirvenoja. De är också på bild.

Reportage: I Ringamåla utanför Karlshamn bor 73-årige torparen Artur Nilsson. Han har inte varit sjuk en enda dag på 40 år! Nu avslöjar han hemligheten bakom sin otroliga hälsa. Han äter bikitt, varje dag. Bikitt är det byggnadsmaterial som bina använder. Tidningen intervjuar honom i hemmet.

Reportage: Oscar Havgård i Malmö trodde att han skulle gå med kryckor i hela livet. Nu är han 71 år och han jobbar varje dag! Han har drabbats av många olyckor, ändå lever han fortfarande. Tidningen intervjuar honom.

Reportage: Per-Arne Sigurdsson hade ett stort hönseri i Åskloster utanför Varberg. 1965 sålde han alltihop för att bli uppfinnare. Nu är han mångmiljonär! Han har nämligen kommit på ett unikt sätt att göra diamanter på! På bild ser vi även hans mor, Nora Sigurdsson i Åskloster.

Artikel: Sven Sidek är en 48-årig ingenjör från Norsborg. Nu berättar han om en mycket pinsam sak som hände honom.

Artikel: Gun Hulthén är 39 år och hon jobbar som kassörska i Trollhättan. Nu berättar hon om en märklig sak som inträffade henne och lillebror Tommy.

Artikel: Eva Sandhaag bor i Stockholm och hon är diversearbetare. Nu berättar hon om hur hon lyckades undvika en hemsk olycka.

Artikel: Jonas Wennberg är en 50-årig förtidspensionär i Hudiksvall. Nu berättar han om den lyxigaste julen han har varit med om. Julkorven var otroligt god!

Artikel: Monica Torninger är en 22-årig hemmafru i Sollentuna. Nu berättar hon om sin tillvaro i skolan, när hon var i 10-årsåldern.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 606344658

Visningar 235

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 4 1975 Kirsti Otsamo, Oscar Havgård, Sven Sidek, Monica Torninger

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?