Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1978.

Reportage: Elsa Thunborg i Söderhamn hittade en liten uggla som hon sedan tog hand om. I stället för att förenas med sin mamma ville ugglan bo hos Elsa Thunborg!

Reportage: I Hässleholm, på Kristinehamnsvägen bor syskonen Carina Friman, Anders Friman och Fredrik Friman. De bor i en trevlig villa. Tidningen hälsar på där. De tre syskonen förlorade både mamma, pappa och lillebror. Föräldrarna dog i en bilolycka och brodern i en eldsvåda. Hur har de kunnat klara av sorgen och hur kan denna syskontrio stötta varandra?

Reportage: Saxons presenterar Smurfarna, den nya populära serien. Tidningen ger en introduktion till Smurfarnas värld och publicerar en serie på flera sidor.
Reportage: Marta Drabelle kommer från Ångermanland. Men nu har hon gift sig rikt i Kalifornien! Tidningen hälsar på i hennes underbara hem högt uppe i bergen ovanför San Diego. Varje dag året om kan Marta Drabelle bada i poolen!

Reportage: Ingrid Nilsson är sjukpensionär och hon bor på Rävlanda sjukhem utanför Göteborg. Nu har en okänd man gett henne pengar! Mannen ville hjälpa henne att undvika amputation. Tidigare bodde Ingrid Nilsson i en lägenhet i Rannebergen i Göteborg.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 603739345

Visningar 257

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 10 1978 Smurfarna, Marta Drabelle, Anders Friman, Elsa Thunborg

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?