Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1978.

Reportage: Saxons har besökt Säby utanför Tranås. På en stor bild ser vi samtliga elever i Säby Kyrkskola. Alla har samlats utanför skolan för att bli fotograferade. Säby kyrkskola är en annorlunda skola som ligger tillsammans med kyrka och prästgård som en ö i landskapet.

Reportage: Saxons har träffat några tvillingar i olika åldrar. På en stor färgbild ser vi alla tvillingarna. De heter: Lennart Paepke, Eva Svensson, Margareta Andersson, Magnus Krüger, Anders Krüger, Pernilla Västmar, Anna Västmar, Liselotte Hellman, Katarina Hellman, Sonja Henriksson, Laila Henriksson, Mikael Brandt, Peter Brandt, Paul Olsson, Per Olsson, Gerd Eriksson, Gun Eriksson och Tage Ohlsson, Sture Ohlsson.

Reportage: Per Klaesson och Bengt Olof Olsson är fantastiska naturfotografer. Nu intervjuas de i Saxons.

Reportage: Johan Sörensen är vd för ett företag i Düsseldorf. Nu visar han och familjen upp sitt lyxiga hem i Tyskland. De har en dotter som heter Stephanie Sörensen. Hon är på bild, liksom hustrun Barbara Sörensen. De har en pool och det är allmänt lyxigt där de bor! Barbara Sörensen agerar värdinna när andra direktörer hälsar på. De två äldsta barnen heter Anna Sörensen och Carl Johan Sörensen. De bor i Sverige.

Artikel: Saxons berättar om när skolhuset i Bockträsk utanför Sorsele byggdes 1918. Bilder på skolhuset under uppbyggnad.

Reportage: Gunbritt Lindgren, 34 från Kumla har gått ned 51 kilo med en helt ny operationsmetod! Nu intervjuas hon i Saxons! På bild i tidningen ser vi även Gunbritt Lindgrens båda söner. Hon var dålig i nerverna p g a att hon var överviktig.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 606298605

Visningar 206

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 4 1978 Tranås, Säby Kyrkskola, Lennart Paepke, Pernilla Västmar,Bockträsk

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?