Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1978.

Reportage: Camilla Odhnoff är ny landshövding i Karlskrona. Nu har hon flyttat in i det pampiga residentet i Karlskrona med 17 stora rum och vidunderlig havsutsikt. Camilla Odhnoff visar runt i de olika salarna och berättar om sig själv.

Reportage: Greta Meyersberg bor i Göteborg. Hon har upprättat ett journummer dit ensamma människor kan ringa. Varje dag ringer ensamma människor till Greta Meyersberg bara för att prata lite.

Reportage: Ulla Pilqvist är matematiklärare på Jära folkhögskola. Nu intervjuas hon tillsammans med sin hund. Hon bor i Jönköping.

Reportage: Britt-Lis Björkander är expert på naturmedel. Hon har en egen hälsokostbutik i Stockholm. Nu fotograferas och intervjuas hon. Även Harry Blom intervjuas och fotograferas. Han kallas för Örtagubben.

Reportage: Rose-Marie Åhnberg var bara 16 år när hon blev med barn. Nu är hon 27 år och hon är fortfarande gift med pappan Kjell Åhnberg. Han kör buss. De bor i Jakobsberg och nu intervjuas de om sitt förhållande. Det går upp och det går ner...

Reportage: Anneli Olausson är 16 år och hon jobbar som vårdbiträde på Årsta sjukhus. Plötsligt när hon skulle lyfta en patient föll hon så illa att hon hamnade i rullstol. Tryggheten hon har nu är pojkvännen Kenny som hon träffade på ett diskotek. Han ställer upp för henne. Kenny r 19 år.

Reportage: Margit Forsberg i Skellefteå berättar om en märklig upplevelse av en ekorre som hon hade i 13-årsålder.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 607273513

Visningar 166

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 9 1978 Camilla Odhnoff, Greta Meyersberg, Ulla Pilqvist, Björkander

Pris

109 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?