Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1978.

Reportage: Gertrud Åbrand är 39 år och nu har hon upptäckt meliss. Nu slipper hon huvudvärken! Edit Ellebrand å sin sida tar örtpreparat. Även hon mår bättre. Saxons lyfter fram kvinnor som har räddats av naturmedel. Bild på Gertrud Åbrand och Edit Ellebrand.

Reportage: Rune Arpfjord och Britt Arpfjord drabbades av raset i Tuve i utkanten av Göteborg. På bild ser vi även barnen Anna-Lena Arpfjord och Conny Arpfjord. Saxons träffar familjen efter katastrofen i Tuve.

Reportage: Saxons har träffat Tauno Frondelous. Han är 63 år och han har rökt hela sitt liv. Men nu har han slutat. Det var kämpigt. Här är hans dagbok.

Reportage: I en villa vid Östergatan i Höör i Skåne håller Friedrich Jürgenson till. Han har lyckats spela in röster från spöken! Friedrich Jürgenson är övertygad.

Reportage: Vieno Lundberg och hans make Stig Lundberg har flyttat från det kalla Norrland till det soldränkta Kalifornien. Nu kan Saxons visa hur det ser ut i den lyxiga bostaden med pool! Tillsammans driver paret en exklusiv presentshop i La Jolla.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 603762636

Visningar 124

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 16 1978 Rune Arpfjord, Tauno Frondelous, Vieno Lundberg, Gertrud Åbrand

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?