Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1976.

Reportage: Lennie Norman intervjuas tillsammans med sin berömde far, Charlie Norman. Lennie Norman berättar att han blev mobbad i skolan eftersom han hade en känd pappa. Det här har satt väldigt djupa spår hos Lennie Norman och det påverkar hur han mår än i dag. Lennie Norman är 27 år och han bor i förorten Axelsberg tillsammans med sambon Anita.

Reportage: Det har varit världsmästerskap i plöjning i Bjertorp, Vara, i Västergötland. Tidningen har träffat en duktig plöjare. Han kallas för "plöjboy". Han heter Leif Sundin och han är en äkta västgöte!

Reportage: Birgitta Ullman har 12 papegojor som husdjur. Hon bor på Östermalm och hon är rullstolsburen.

Reportage: Socialstyrelsen i Sverige håller på att göra en tysk läkare till miljonär! Nu har nämligen preparatet THX, utvecklat av Elis Sandberg förbjudits i Sverige. Men i Bad Harzburg kan man fortfarande få tag i THX. Saxons reste dit för att träffa Milan Pesic, läkaren som nu gör en förmögenhet på svenska patienter.

Reportage: I tre år har Eric Andersson suttit ensam i sin lägenhet på Orustgatan i Göteborg. Kroppen var söndervärkt av reumatism. Plötsligt gjorde dock Lars Ulvenstam och Bengt Röhlander ett tv-program om honom och då förändrades allt! 1 500 människor hörde av sig. Tidningen har träffat Eric Andersson.

Reportage: Saxons reporter Monika Brannäs är på stor bild i tidningen. Hon har nämligen testat en apparat som kan testa människors övernaturliga förmåga. Apparaten finns i San Francisco och Monika Brannäs åkte dit för att prova den.

Reportage: Tidningen har fått komma hem till Philippe Rotschild. Han är mycket förmögen och han bor i en underbar bostad. Så ser det ut! Det är ett slott som heter Chateau Mouton.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 606058459

Visningar 290

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 45 1976 Lennie Norman, Charlie Norman, Bjertorp, THX, Monika Brannäs

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?