Beskrivning

Svenska journalen från 1959.

Reportage: Hildur Wernersjö är mor till två barn som båda är döva. De bor i Östra Gränne i Frykerud i Värmland. Dottern heter Brita Wernersjö. Hon är på bild tillsammans med mamma. Modern kämpar för sina barn, men det är inte lätt. På bild ser vi också Bengt Wernersjö, sonen.

Reportage: Inom loppet av några år kan vi få se människor färdas i rymden. Det tror tidningen som blickar framåt och försöker förutspå hur människan erövrar rymden i framtiden. En vacker dag kanske människan kan besöka månen!

Reportage: Svenska journalen har besökt Bolivia. Här ligger det ständigt revolutionsstämning i luften. Det är ett märkligt land! Bilder från Bolivia. Reportern som har varit i Bolivia heter Sven Svenson.

Reportage: Är det rätt eller fel att spela på lotteri? Tidningen har gått igenom argumenten för och emot att spela på lotteri. Är det inte omoraliskt, ändå?

Bild: Boris Larsson kommer från Kristdala utanför Oskarshamn. Nu är han på bild i tidningen och han hyllas för att han har sålt mängder av Svenska Journalen!

Bild: Kristina Lännevall och Ulrika Lännevall är två barn från Norrtälje. Nu är hon på bild i tidningen. Det är faster Vera som har skickat in bilden till tidningen.

Bild: Harry Lönn och riksdagsman Einar Rimmerfors är på bild. De har nämligen engagerat sig i tyska barn som lider efter kriget, barn från Tyskland som behöver hjälp.

Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektnr 613530615

Visningar 161

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Svenska journalen 32 1959 Hildur Wernersjö, Bolivia, Kristina Lännevall

Pris

109 kr
Annonsen är avslutad

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

379 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?