Beskrivning

Svenska journalen från 1926.

Reportage: Sveriges ärkebiskop Nathan Söderblom fyller 60 år. Nu hyllas han med en stor bild och en längre text i tidningen. Här redogörs för hans enorma insatser hittills och hans vetenskapliga produktion.

Reportage: Svenska journalen har haft en fototävling för läsarna. Nu publicerar man vinnarbilderna! Vi får se fotografier tagna av Erik Hansson i Västgärde, Hans Lundgren i Horndal, Mia Holmkvist i Kågeröd, Gustav Söderström i Falköping, Jan-Erik Ganell i Ljungdalen.

Reportage: Svenska Journalen har besökt Skyddsvärnets centralbyrå. Nu skildras hur en vanlig dag ser ut på Skyddsvärnet. Bilder på konsulent Knut Nordström, landshövding Johan Widén, slottspastor August Wirén. Bilder på lokalerna.

Reportage: Doktor Henrik Berg skriver om några läkare som var pionjärer.

Bild. Det har varit en kurs i sång i Söderås missionshus i Rättvik. Det var musikdirektör Gunnar Petersén som ledde kursen. På bild ser vi alla deltagarna.

Bild: Internationella kvinnoförbundet för fred och frihet har haft möte i Stockholm. På bilden ser vi Kristine Bonnevie från Norge, fru Anna Bugge-Wicksell och fröken Henni Forchhammer från Danmark.

Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 607618849

Visningar 212

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Svenska journalen 3 1926 Skyddsvärnet, Nathan Söderblom, August Wirén

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?