Beskrivning

Svenska journalen från 1960.

Reportage: Författaren Hermann Velthuysen och hans hustru Gunnel Velthuysen bodde tidigare i en hypermodern lägenhet i Bagarmossen. Nu har de i stället flyttat in i en omodern tvårummare i Gamla stan. På flera bilder ser vi hur de har gjort för att få sin gamla lägenhet att se riktigt inbjudande ut.

Reportage: Reportern Sven Svenson skriver om modern cancerforskning. Det finns vetenskapsmän som menar att dåligt humör kan orsaka cancer. Hur hänger egentligen vårt sinnelag ihop med risken att få cancer?

Reportage: Margit Backlund är föreståndarinna för Frälsningsarmén och deras verksamhet för övergivna barn i Borås. Nu är hon på bild tillsammans med ett barn. Tidningen skriver om olika fall där barn har förskjutits eller lämnats av sina föräldrar och Frälsningsarmén tar han dom dem. På bild ser vi också Major Elsa Eriksson, Major Else Hallberg och kapten Evy Forsberg samt överste Georg Jansson. Alla arbetar de med barn i slummen. Dessutom: Bild på kapten Sven Pransjö vid hemmet för pojkar i Göteborg. Samt: Ann-Charlott Irhagen som sitter och knypplar.

Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 602722865

Visningar 130

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Svenska journalen 48 1960 Hermann Velthuysen, Sven Pransjö, Ann-Charlott Irhagen

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?